saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hyundai I40 årets tjänstebil 2012

För många säljare är tjänstebilen ett centralt arbetsredskap och många gånger även i stor utsträckning deras arbetsplats. Därför genomför Säljarnas Yrkesförbund varje år ett tjänstebilstest där säljare provkör, testar och utser årets tjänstebil.

Testet är inte som de flesta andra biltester, menar Säljarnas ordförande Lennart Svahn. Våra tester utgår främst ifrån Säljarens yrkesbehov och fokuserar inte enbart på prestanda utan utgår mer ifrån det mänskliga perspektivet.

Valet av tjänstebil, som både praktiskt arbetsredskap och väl fungerande arbetsplats, är en betydelsefull del i Säljarnas arbete med att aktivt utveckla och hjälpa medlemmarna i deras yrkesroller.

- Vi utgår alltid från volymbilar som är vanligast bland våra medlemmar, eftersom inköpspris, servicekostnader och totalekonomi är viktiga kriterier vid valet av tjänstebil, berättar Lennart.

I år testar Säljarnas kombibilar som ligger i prisklass under 7,5 prisbasbelopp. Alla uppfyller årets miljökrav på högst 120 gram C2O per kilometer.